Logo til trafikkskolen Oslo Vest Trafikkskole AS

Oslo Vest Trafikkskole AS

Luftfartsveien 18, 0770 Oslo

Å ta førerkortet er en viktig investering i din egen framtid. Det er en øvelse i ansvarlighet og tålmodighet. For mange er førerkortet det første virkelige steget inn i voksenlivet. Vi vil hjelpe deg med å oppnå målet ditt uten å legge beslag på for mye tid eller penger.

Våre elever er alltid godt forberedt etter endt opplæring hos oss, enten man skal kjøre opp med bil eller motorsykkel.

Hos Oslo Vest Trafikkskole møter du blide og trivelige lærere med høy faglig kompetanse og erfaring. Johnny Larsåsen har drevet velrenommerte Førerkortspesialisten i Kirkeveien siden 1986. I 2015 ble virksomheten utvidet til helt nye lokaler i Luftfartsveien 18, med kort avstand til offentlige kommunikasjoner, et steinkast unna Persbråten skole.

Her kan vi hjelpe deg hele veien fra trafikalt grunnkurs, gjennom mørkekjøring, glattkjøring og teori, slik at du er helt forberedt den dagen du skal kjøre opp.

Vi har gjennom mange års utprøvning funnet frem til lettkjørte og sikre biler til opplæring, (Audi A3, Mercedes A-klasse og CLA, Mazda CX-5, Volkswagen Golf og Tesla X). All undervisning blir individuelt tilpasset og hos oss kan du velge mellom å kjøre opp med manuell girkasse eller automatgir.

Som vi vet, produseres flesteparten av bilene i dag med automatgir. Dette er fremtiden, og stadig flere velger å ta førerkort med automatgir. Dermed kan eleven også konsentrere seg om trafikk og sikkerhet uten å bruke energi på ting som bakkestart og giring. Velger du automatgir, kan førerkortet ditt utvides til manuelt gir ved en forenklet førerprøve.

Kurs som tilbys
Illustrasjon for sertifikatet Personbil (B)
Personbil (B)
Henvendelser
Kontakt skolen Få tilbud

0

Lokasjon:
Godkjent-stempel Statens vegvesen