Logo til trafikkskolen Hattrem Trafikkskole AS

Hattrem Trafikkskole AS

Brøsetveien 175 A, 7050 Trondheim

Hattrem Trafikkskole holder til i lyse og trivelige lokaler på Moholt i Trondheim
Vi henter og bringer uten at det går ut over timen!

Vi er fem ansatte som gleder oss til å komme i kontakt med deg!

«når kvalitet og erfaring teller»
Hattrem Trafikkskole har drevet trafikkopplæring i Trondheim siden 1979. Dette gjør oss til en av de eldste trafikkskolene i byen, noe som igjen betyr at vi kan tilby både profesjonalitet og kvalitet basert på erfaring. Vi er sikre på at våre elever vil dra fordel av dette, både i undervisningssammenheng og i kontakt med vårt servicekontor.

Godkjent trafikkskole
Trafikkopplæringsforskriften stiller strenge krav til godkjente trafikkskoler. Vi i Hattrem følger regelverket nøye, og er selvfølgelig en av de godkjente trafikkskolene. Våre lærere er godt utdannede, og stiller strenge krav til seg selv for å kunne tilby en god pedagogisk opplæring til våre elever. Skolen kan også tilby tilrettelagt opplæring til de som ønsker det. I tillegg er skolen medlem i ATL (Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund), dette er et kvalitetsstempel som stiller krav til medlemsskolene, og deres virksomhet. På Statens Vegvesens sider kan du søke opp godkjente trafikkskoler.

​Taushetsplikt
Våre lærere og ansatte ved skolen har yrkesmessig taushetsplikt. ATL utdyper dette med: «… skal respektere den enkelte elevens egenart og forutsetninger. Vi skal respektere taushetsplikten, vise respekt for hverandre og fremme samarbeid»

Kurs som tilbys
Illustrasjon for sertifikatet Personbil (B)
Personbil (B)
Henvendelser
Kontakt skolen Få tilbud

0

Lokasjon:
Godkjent-stempel Statens vegvesen