Logo til trafikkskolen Fornebu Trafikkskole AS

Fornebu Trafikkskole AS

Forneburingen 57, 1360 Fornebu

Vi er en liten gjeng med dedikerte profesjonelle trafikklærere, som fokuserer på din opplæring som første prioritet. Siden du betaler for vår tid, bruker ikke vi tiden din på å ta telefonsamtaler eller andre private anliggender i kjøretimen, slik at du får maksimalt utbytte av tiden din sammen med oss.
Vi kjører ikke store fancy biler med mange knapper og dulpeditter du må forholde deg til, men en nøktern VW bilpark som har de nødvendige elementer som du uansett må kunne. Og ja, vi har også automatgir. Fornebu trafikkskole AS har en hyggelig lav strykprosent hos Statens vegvesen, og mange hyggelige tilbakemeldinger på facebook, per dags dato kun 5 stjerner!

Tenker du på at ta førerkort for moped, lett, mellomtung eller tung mc, har vi topp moderne Honda motorsykler i alle klasser og størrelser.

Trenger du klasse B96 eller BE, tilhengerlappen, hjelper vi deg raskt og effektivt med dette, hvor en hyggelig pakkepris dekker lastsikringskurs, timer for trinnoppnåelse, sikkerhetskurs på vei og leie av vogntog til førerprøven.

Vi holder til i det gamle flytårnet på Fornebu, med inngang til venstre for Cafe Odonata. Dette betyr at du som nybegynner har et fantastisk utgangspunkt med lite eller ingen trafikk i begynnerfasen slik at du bare trenger å konsentrere deg om bilen og ikke verden rundt deg.

Har du behov for litt oppfriskning med rundkjøringer, høyhastighetsinnkjøring med fletting, lukeparkering osv.? Vi kan hjelpe deg med å få deg inn i komfortsonen ved å tilføre deg de nødvendige teoretiske og praktiske ferdighetene.

Og kjenner du noen som trenger full undervisning på engelsk, snakker alle ansatte flytende fagspråklig engelsk, og all skriftlig dokumentasjon for teoretiske kurs har vi naturligvis på engelsk.

Vi har lagt opp til at vi kan møte deg for kjøretimer i hele sentrale og østre Bærum, samt Oslo vest uten at du skal måtte betale ekstra for dette, eksempler på dette finner du under fanen ”hvor treffer du oss?”.

Fornebu trafikkskole AS er naturligvis godkjent av Statens Vegvesen og tilknyttet ATL, Autoriserte Trafikkskolers landsforbund. Fornebu trafikkskole har en god økonomi som sikrer deg at du ikke vil oppleve konkurs og dermed miste en eventuell forskuddspakke som er betalt.

Følg oss på sosiale medier!
Fornebu Trafikkskole AS på Facebook

Kurs som tilbys
Illustrasjon for sertifikatet Personbil (B)
Personbil (B)
Henvendelser
Kontakt skolen Få tilbud

0

Lokasjon:
Godkjent-stempel Statens vegvesen