Logo til trafikkskolen Førerkort Agenten AS

Førerkort Agenten AS

Tvetenveien 152, 0671 Oslo

FørerkortAgenten er en trafikkskole som setter sine elever i fokus. Hos oss vil du føle at du blir ivaretatt med god oppfølging, og vi jobber alltid målrettet slik at nettopp du skal bli trygg og sikker ute i trafikken. Vi legger opp opplæringen slik at den er tilpasset for hver enkel elev, vi er opptatt av at du får den best mulige opplæringen i ditt eget tempo.

Lærerne våres er pedagogiske, strukturerte og ikke minst har de et smil om munnen. Hos oss er det viktig at man har det gøy gjennom opplæringen, på veien mot noe veldig stort i livet for mange.

Vi har valgt å bruke en av Norges mest solgte bil, nemlig Volkswagen golf. Disse bilene er kjent for å være lettkjørte og kompakte. Ser vi som stor fordel, med tanke på effektiviteten for nye elever.

En annen ting som utmerker våres skole fra skoler flest i Norge er at vi har unge Trafikklærere. Vi er kjent med at det er et fantastisk miljø som blir i bilen siden læreren er på samme bølgelengde som eleven. Det har slått elevene til ro og man får en effektiv og sikker opplæring i disse rammene.

Vår trafikkskole er godkjent av Statens Vegvesen og medlem hos Trafikkforum. Å være godkjent skole betyr at vi oppfyller kravene for å drive en trafikkskole og at våres lærere innehar solid pedagogisk utdannelse. Vi underviser i både manuell og automat. Så du skal ikke nøle med å ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne på veien mot førerkortet!

Kurs som tilbys
Illustrasjon for sertifikatet Personbil (B)
Personbil (B)
Henvendelser
Kontakt skolen Få tilbud

0

Lokasjon:
Godkjent-stempel Statens vegvesen