Obligatoriske kjøretimer for klasse B

Mange stiller spørsmålet om hvor mange kjøretimer som er obligatoriske for klasse B, og det enkle svaret er at det ikke er satt en nedre grense. Når det er sagt skal vi også nevne myndighetenes anbefalinger som er at en elev skal kjøre minst 2000 kilometer før hen er en sikker bilist. Så selv om det ikke er noen obligatoriske kjøretimer for klasse B, er det et krav at resten av undervisningen følges, dog kan man spare mange penger dersom man har mulighet til privat øvelseskjøring.

Anbefalt miks av privat øvelseskjøring og kjøretimer med lærer

I nesten alle tilfeller vil vi dog anbefale en blanding av privat øvelseskjøring og kjøretimer med en lærer, selv om det ikke er obligatorisk. En god kjørelærer gir deg det beste grunnlaget for å bli en god bilist når man skal møte trafikken alene, og derfor blir det også anbefalt av skolene, selv om det ikke er noen nedre grense på obligatoriske kjøretimer for klasse B.

Hos oss på Kjøreskoler.no ønsker vi å tilby en enkel måte å finne frem i jungelen av forskjellige skoler. Alle skolene på vårt nettsted deler vår filosofi og klar kommunikasjon og fornuftige priser, og på denne måten får du et godt grunnlag til å velge den rette kjøreskolen for deg.

Uansett om du søker en intensiv kjøreopplæring eller en vanlig prosess, finner du kjøreskoler med høy kvalitet og gode kjørelærere hos oss!