Hvor mye koster førerprøven?

Kjøreskoler.no har heller ikke noe genuint svar, men hjelper deg derimot med å finne den rette kjøreskolen på 1-2-3, helt gratis!

Til syvende og sist er det som skolen som tar høyde for dine ferdigheter bak rattet som blir det rimeligste alternativet for deg. Det er det individuelle behovet for kjøretimer som avgjør den endelige prisen for førerprøven.

Du kan beregne disse utgiftene når du skal ta førerprøven

  • Obligatoriske kurs (kr. 15.000,-)
  • Eksamensutgifter (kr. 4.000,-)
  • Kjøretimer (kr. 500-1.000,- pr time)

Det er viktig å huske på at førerprøven ikke er en konkurranse om færrest kjøretimer. Heller tvert imot – En seriøs trafikkskole går heller én runde ekstra, fremfor å sende deg ut i trafikken før du er klar. Det hviler et stort ansvar på alle trafikanters skuldre.

Prisen på førerprøven avhenger av mange faktorer

Årsaken til at spørsmålet forblir ubesvart er fordi prisen avhenger av flere elementer, og baserer seg på ansvarlighet, kompetanse og lærevilje hos deg som elev. Det er nok mange billister i dag som er takknemlige for at kjørelæreren ønsket et par timer ekstra før oppkjøringen.

Kun seriøse skoler

Kjøreskoler.no samarbeider kun med skoler som er villige til å jobbe aktivt for å kommunisere raskt og effektivt med sine elever. Samtidig er det viktig at du som elev forstår svarene og estimatene du mottar fra de forskjellige skolene. Sørg for at du mottar all informasjon skriftlig, og for all del – Ingen spørsmål er for dumme, og det lov å spørre en gang for mye dersom du ikke forstår svaret.

Kvalitet er et viktig nøkkelord for deg som ønsker å ta førerprøven.

Benytt deg av vår gratistjeneste og finn rett sted å ta førerprøven nå!